Tv Borde

Vedrana, TV-bord, moderne, nordisk by Laforma (H: 35 cm. x B: 195 cm. x L: 40 cm., Mørk Natur/Sort)

Vedrana, TV-bord, moderne, nordisk by Laforma (H: 35 cm. x B: 195 cm. x L: 40 cm., Mørk Natur/Sort)

Original price was: 12,499.00 kr..Current price is: 6,299.00 kr..

Opgrader din stue med Vedrana TV-bordet fra Laforma. Moderne nordisk design i mørk natur og sort. Perfekt til enhver indretning.

Varenummer 3827201204674209 Kategori

Beskrivelse

Vedrana TV-bordet fra LaForma er en smuk og funktionel tilføjelse til dit hjem. Med sit nordiske design og sin moderne æstetik er dette TV-bord det ultimative valg til at opgradere din stue eller dit underholdningsområde.

Det mørke naturtræ og sorte stål skaber en kontrastfuld og elegant finish, der gør dette TV-bord til et stilfuldt element i ethvert rum. Med målingerne H: 35 cm x B: 195 cm x L: 40 cm passer Vedrana perfekt til de fleste tv-størrelser og vil være en fremragende base for dit hjemmeunderholdningssystem.

LaForma’s fokus på kvalitet og design er tydeligt i dette møbelstykke, der både er holdbart og smukt at se på. Det fine egetræsfinér kombineret med den robuste stålkonstruktion giver bordet en lang levetid og sikrer, at det forbliver et stilfuldt indslag i dit hjem i mange år fremover.

Med Vedrana TV-bordet kan du skabe en imponerende og funktionel opstilling omkring dit tv. Udnyt de rummelige hylder til at organisere dine medieenheder, bøger eller dekorationer og skab et stilfuldt og ryddeligt rum, der indbyder til afslapning og underholdning.

Giv dit hjem et strejf af nordisk elegance med LaForma’s Vedrana TV-bord og lad det blive det centrale element i din stueindretning. Med dette smukke og alsidige møbel skaber du en stilfuld atmosfære, hvor kvalitet og design går op i en højere enhed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vedrana, TV-bord, moderne, nordisk by Laforma (H: 35 cm. x B: 195 cm. x L: 40 cm., Mørk Natur/Sort)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.