Tv Borde

LAFORMA rektangulær Delsie TV-bord m. 3 låger – natur akacietræ og sort metal (147×38)

LAFORMA rektangulær Delsie TV-bord m. 3 låger – natur akacietræ og sort metal (147×38)

4,879.00 kr.

Opgrader dit hjem med LAFORMA Delsie TV-bordet: elegant design, funktionelle skuffeløsninger og holdbare materialer i en unik kombination.

Varenummer 6722600197711406 Kategorier ,

Beskrivelse

Forvandl dit hjem til en stilfuld oase med dette elegante LAFORMA rektangulære Delsie TV-bord. Med en kombination af naturligt akacietræ og sort metal tilføjer dette TV-bord varme og industrielt chic til din stueindretning.

Det smukke håndværk og de nøje udvalgte materialer skaber et tidløst design, der vil få dit TV til at skinne. De tre låger på TV-bordet er smukt dekoreret med håndlavede detaljer, der tilføjer en unik og kunstnerisk touch til rummet. Skjul dine elektroniske apparater og bokse bag disse låger for en organiseret og smagfuld opbevaringsløsning.

Med dimensionerne 147×38 cm tilbyder dette TV-bord rigeligt plads til dit TV og tilbehør. De tre huller i bagbeklædningen gør det nemt at styre ledninger og kabler, så din medieenheder forbliver pænt og ryddeligt.

Uanset om du foretrækker en moderne, industriel eller boheme-stil, vil dette TV-bord give et elegant touch til enhver indretning. Lad dette LAFORMA Delsie TV-bord være hjertet i dit underholdningsområde og lad det inspirere til hyggelige film- eller spilaftener med venner og familie.

Invester i kvalitet, stil og funktionalitet med dette LAFORMA TV-bord, der ikke kun opfylder dine behov for opbevaring og æstetik, men også skaber en atmosfære af luksus og komfort i dit hjem. Tag din stue til det næste niveau med dette elegante og praktiske møbelstykke fra LAFORMA.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LAFORMA rektangulær Delsie TV-bord m. 3 låger – natur akacietræ og sort metal (147×38)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.