Tv Borde

VCM NORDIC Folas M Hi-fi og TV-bord, m. 1 glashylde – hvid træ (60×41)

VCM NORDIC Folas M Hi-fi og TV-bord, m. 1 glashylde – hvid træ (60×41)

999.00 kr.

Opgrader din underholdningsoplevelse med VCM NORDIC Folas M TV-bord. Elegance og funktionalitet i ét med stilfuldt design og solid hvid trækonstruktion.

Varenummer 6722602108469051 Kategori

Beskrivelse

VCM NORDIC Folas M Hi-fi og TV-bord er det perfekte møbel til dit underholdningsområde derhjemme. Med sin elegante hvide træfinish og en stilfuld glashylde er dette TV-bord ikke kun funktionelt, men også en smuk tilføjelse til din indretning.

Med dimensioner på ca. 45 x 60 x 41 cm tilbyder dette TV-bord rigelig plads til dit TV samt AV-enheder som f.eks. en DVD-afspiller eller en spillekonsol. Den elegante glashylde tilføjer et strejf af raffinement til bordet og giver dig mulighed for at vise dine yndlingsgenstande eller elektronik på en stilig måde.

Et af de største fordele ved VCM NORDIC Folas M TV-bord er den skjulte kabelføring, der hjælper med at holde dine ledninger organiserede og skjulte, så dit underholdningsområde ser ryddeligt og pænt ud. Du behøver ikke bekymre dig om rodede kabler, da dette smarte design holder dem ude af syne.

Det tidløse design gør dette TV-bord alsidigt og velegnet til enhver stueindretning. Uanset om du foretrækker en moderne eller klassisk indretning, vil VCM NORDIC Folas M TV-bordet passe perfekt ind i dit hjem.

Med VCM NORDIC Folas M Hi-fi og TV-bord får du ikke kun et funktionelt møbel, men også en smuk og elegant tilføjelse til dit hjem. Giv dit underholdningsområde en opgradering med dette stilfulde TV-bord, der vil være et centralt punkt i din stue og få dine gæster til at kigge beundrende på dit sofistikerede valg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VCM NORDIC Folas M Hi-fi og TV-bord, m. 1 glashylde – hvid træ (60×41)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.