Tv Borde

ROWICO Moresby TV-bord, m. 3 låger – hvidpigmenteret egefinér og eg (135×40)

ROWICO Moresby TV-bord, m. 3 låger – hvidpigmenteret egefinér og eg (135×40)

Original price was: 5,995.00 kr..Current price is: 5,396.00 kr..

Opgrader dit hjem med ROWICO Moresby TV-bordet i hvidpigmenteret egefinér og eg. Skab stil og opbevaring i ét med 3 rummelige låger.

Varenummer 6722600202414692 Kategorier ,

Beskrivelse

Møbelproducenten Rowico har skabt et sandt mesterværk med deres Moresby TV-bord. Dette smukt designede TV-bord er den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik og vil hurtigt blive hjertet i dit hjemmets underholdningsområde.

Med dimensionerne 135×40 cm er dette TV-bord ideelt til mellemstore til store rum. Den hvidpigmenterede egefinér og egetræs konstruktion giver et elegant og stilfuldt udtryk, der passer ind i enhver moderne eller klassisk indretning. De høje ben i egetræ tilføjer et touch af finesse til bordet og skaber samtidig en luftig fornemmelse i rummet.

Moresby TV-bordet har tre rummelige låger, der giver dig masser af opbevaringsplads til dine medieenheder, fjernbetjeninger, spil eller andre ting, du vil have gemt væk. Du kan nemt holde styr på kabler og ledninger takket være de praktiske huller på bagsiden af bordet, der hjælper med at skabe en ordentlig og ryddelig atmosfære.

Dette TV-bord er ikke kun smukt at se på, det er også utroligt holdbart og bygget til at holde i mange år fremover. Kvaliteten af materialerne og håndværket bag dette møbel er tydeligt, og du vil kunne nyde det i lang tid uden bekymringer.

Tilføj et strejf af elegance og funktionalitet til dit hjem med Rowico Moresby TV-bordet. Lad det blive det centrale element i dit underholdningsområde og skab en atmosfære af stil og raffinement, som dine gæster vil beundre. Invester i et møbel, der ikke kun er smukt, men også praktisk og holdbart – invester i Rowico Moresby TV-bordet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ROWICO Moresby TV-bord, m. 3 låger – hvidpigmenteret egefinér og eg (135×40)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.