Tv Borde

Væghængt tv-bord 37x37x72 cm konstrueret træ sonoma-eg

Væghængt tv-bord 37x37x72 cm konstrueret træ sonoma-eg

Original price was: 5,179.00 kr..Current price is: 2,748.00 kr..

Opgrader din stue med vores elegante væghængte tv-bord af konstrueret træ i sonoma-eg. Spar plads og skab en stilfuld atmosfære.

Varenummer 11936800127197092 Kategorier ,

Beskrivelse

Vil du skabe et stilfuldt og moderne udtryk i dit hjem? Så er det væghængte tv-bord i konstrueret træ i sonoma-eg lige noget for dig. Dette elegante tv-bord måler 37x37x72 cm og er den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik.

Det væghængte design giver et let og luftigt udtryk, samtidig med at det frigiver værdifuld gulvplads i dit rum. Den smukke sonoma-eg farve tilføjer varme og karakter til enhver indretning, og det konstruerede træmateriale sikrer en solid og holdbar konstruktion.

Tv-bordet tilbyder ikke kun en stilfuld platform til dit tv, men har også praktisk opbevaringsplads til dine elektroniktilbehør, fjernbetjeninger og andre fornødenheder. Den glatte overflade er let at rengøre og vedligeholde, hvilket gør dette tv-bord til en ideel løsning til ethvert moderne hjem.

Bring dit hjem til live med dette smukke væghængte tv-bord, som kombinerer funktionalitet med en elegant æstetik. Lad det være det centrale element i din stue eller værelse og skab en atmosfære af stil og harmoni. Gør dit hjem til et sted, hvor skønhed og funktionalitet går hånd i hånd med dette fantastiske væghængte tv-bord i konstrueret træ i sonoma-eg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Væghængt tv-bord 37x37x72 cm konstrueret træ sonoma-eg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.