Tv Borde

Shantay, TV-Bord, Metal by LaForma (H: 50 cm. x B: 150 cm. x L: 35 cm., Sort)

Shantay, TV-Bord, Metal by LaForma (H: 50 cm. x B: 150 cm. x L: 35 cm., Sort)

Original price was: 6,499.00 kr..Current price is: 3,499.00 kr..

Opgrader dit hjem med Shantay TV-bordet fra LaForma – elegant design, holdbart metal og praktisk størrelse. Gør din indretning moderne og stilfuld.

Varenummer 3827201205897185 Kategori

Beskrivelse

Dette elegante TV-bord fra LaForma er en sand perle i enhver stue. Med sit stilrene design og funktionelle elementer vil Shantay TV-bordet helt sikkert give dit hjem et løft af moderne elegance.

Fremstillet af holdbart metal i en smuk sort farve, udstråler dette TV-bord en tidløs charme, der passer perfekt til enhver indretningsstil. De slanke linjer og det minimalistiske design skaber en følelse af orden og ro i rummet, samtidig med at det skaber en visuel fokuspunkt omkring dit tv.

Med målene H: 50 cm. x B: 150 cm. x L: 35 cm. er dette TV-bord ideelt til de fleste størrelser af fladskærms-tv. Den rummelige topplade giver plads til dine teknologiske enheder og dekorative genstande, mens de to hylder under bordpladen tilbyder opbevaringsmuligheder, der er både praktiske og stilfulde.

Shantay TV-bordet er ikke bare et funktionelt møbel, det er også et designstatement. Dets enkle og elegante udtryk giver din stue et sofistikeret præg, samtidig med at det tilfører en følelse af luksus og kvalitet til din indretning.

Med LaForma’s Shantay TV-bord får du ikke bare et møbel af høj kvalitet, men også et stykke moderne kunst, der vil glæde dig i mange år fremover. Skab en smuk og stilfuld atmosfære i din stue med dette fantastiske TV-bord – din stuefortjener det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Shantay, TV-Bord, Metal by LaForma (H: 50 cm. x B: 150 cm. x L: 35 cm., Sort)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.