Tv Borde

Rasha, TV-Bord, finértræ by LaForma (H: 45 cm. x B: 160 cm. x L: 41 cm., Natur)

Rasha, TV-Bord, finértræ by LaForma (H: 45 cm. x B: 160 cm. x L: 41 cm., Natur)

Original price was: 8,999.00 kr..Current price is: 5,099.00 kr..

Opgrader din stue med elegant og holdbart Rasha TV-bord i finértræ fra LaForma. Skab tidløs charme og opbevaring i ét. Besøg os nu.

Varenummer 3827201206010372 Kategori

Beskrivelse

Forestil dig at have et TV-bord, der ikke kun er en praktisk opbevaringsløsning, men også et smukt møbel, der tilføjer elegance til dit hjem. Med LaFormas TV-bord i finértræ kan du opnå netop dette.

Bordet måler 45 cm i højden, 160 cm i bredden og 41 cm i længden, hvilket giver dig rigeligt med plads til at opbevare din teknologi og andre ting. Det naturlige trædesign tilføjer varme til ethvert rum og skaber en hyggelig atmosfære.

Den fine håndværksmæssige udførelse og kvaliteten af materialerne gør dette TV-bord til et holdbart og funktionelt møbelstykke, der vil være en del af dit hjem i mange år fremover.

Med elegant design og praktisk funktionalitet i én samlet pakke, er LaFormas TV-bord det oplagte valg for den kræsne forbruger, der ønsker både stil og substans i sit hjem. Lad dig inspirere af dette smukke møbel, og skab et rum, der udstråler luksus og finesse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rasha, TV-Bord, finértræ by LaForma (H: 45 cm. x B: 160 cm. x L: 41 cm., Natur)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.