Tv Borde

VCM NORDIC Plexalo L TV-bord, m. 1 glashylde – sort træ (70×30)

VCM NORDIC Plexalo L TV-bord, m. 1 glashylde – sort træ (70×30)

979.00 kr.

Samlingsstedet for stil og funktionalitet. Skab elegance med dette moderne TV-bord fra VCM NORDIC – perfekt til din stue.

Varenummer 6722602108468982 Kategori

Beskrivelse

Drømmer du om at give din stue en opgradering, der emmer af stil og elegance? Så er VCM NORDIC Plexalo L TV-bordet det perfekte valg for dig. Dette TV-bord er en sand perle i enhver stue og vil ikke kun være et funktionelt møbel, men også et smukt blikfang.

Med et moderne og tidløst design er dette TV-bord en perfekt kombination af funktionalitet og æstetik. De rene linjer og det elegante sort træ vil tilføje et sofistikeret touch til din indretning, mens den glasbordplade giver et strejf af luksus og letthed. Du vil hurtigt opdage, hvordan dette TV-bord formår at skabe en følelse af rummelighed og elegance i dit hjem.

Men dette TV-bord er ikke kun smukt at se på – det er også utroligt praktisk og funktionelt. Med i alt fire åbne rum har du rigeligt med opbevaringsplads til dit TV og AV-udstyr samt mulighed for at vise dine yndlingsbøger, dekorative genstande eller personlige fotos. Den glashylde tilføjer et strejf af elegance og skaber en smuk kontrast til det mørke træ.

Med målene ca. h. 42 x b. 70 x d. 30 cm passer dette TV-bord perfekt til de fleste stuer uden at fylde for meget. Det er det ideelle valg for dig, der ønsker et stilfuldt møbel med masser af opbevaringsplads, men som ikke ønsker at gå på kompromis med designet.

Giv din stue et løft med VCM NORDIC Plexalo L TV-bordet – et møbel, der ikke kun vil imponere dig med sit smukke design, men også med sin funktionalitet og holdbarhed. Lad dette TV-bord være det nye centrum i din stue og nyd den fornyede atmosfære, det skaber i dit hjem. Tag det første skridt mod en mere stilfuld og elegant indretning med dette fantastiske TV-bord fra VCM NORDIC.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VCM NORDIC Plexalo L TV-bord, m. 1 glashylde – sort træ (70×30)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.