Tv Borde

VCM NORDIC Folas L Hi-fi og TV-bord, m. 1 glashylde og hjul – sort træ (90×41)

VCM NORDIC Folas L Hi-fi og TV-bord, m. 1 glashylde og hjul – sort træ (90×41)

1,599.00 kr.

Opgrader din underholdningsoplevelse med VCM NORDIC Folas L TV-bord – praktisk, stilfuld og elegant design til dit hjem.

Varenummer 6722602108469843 Kategori

Beskrivelse

VCM NORDIC Folas L Hi-fi og TV-bord er det ultimative møbel til dit underholdningscenter derhjemme. Med sit elegante sort trædesign og en glashylde til ekstra stilfuldhed, kombinerer dette bord både funktionalitet og æstetik på en imponerende måde.

Det rummelige design giver dig masser af opbevaringsplads til dine tv- og lydenheder, så du kan organisere alt på en elegant måde. Den skjulte kabelføring hjælper med at holde dit setup rent og ryddeligt, mens du stadig har let adgang til alle dine enheder.

Med dimensioner på ca. 45 cm i højden, 90 cm i bredden og 41 cm i dybden passer dette TV-bord perfekt ind i de fleste stuer uden at optage for meget plads. Uanset om du er til moderne eller mere klassisk indretning, vil dette bord med sit tidløse design være et stilfuldt og funktionelt tilføjelse til dit hjem.

Og med hjulene gør det let at flytte rundt på bordet, så du hurtigt kan tilpasse din setup efter dine behov. VCM NORDIC Folas L Hi-fi og TV-bord er ikke bare en praktisk løsning til dit underholdningscenter, det er også et smukt møbel, der vil løfte hele din stueoplevelse til nye højder. Giv dit hjem det ekstra touch af elegance og funktionalitet med dette fantastiske TV-bord.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VCM NORDIC Folas L Hi-fi og TV-bord, m. 1 glashylde og hjul – sort træ (90×41)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.