Tv Borde

VCM NORDIC Folas Hi-fi og TV-bord, m. 2 glashylder og hjul – sort træ (60×41)

VCM NORDIC Folas Hi-fi og TV-bord, m. 2 glashylder og hjul – sort træ (60×41)

1,799.00 kr.

Opgrader din underholdningsoplevelse med stil på dette elegante Hi-fi og TV-bord med glashylder og hjul. Kvalitet og funktionalitet i ét.

Varenummer 6722602108468980 Kategori

Beskrivelse

VCM NORDIC Folas hi-fi og TV-bord er det perfekte møbel til at løfte dit underholdningsområde til nye højder. Med sin elegante konstruktion i sort træ og to glashylder kombinerer dette bord stil og funktionalitet på en enestående måde.

Med en rummelig opbevaringsplads har du masser af plads til at organisere dit hi-fi-udstyr, TV-bokse, spillekonsoller og meget mere. De to glashylder tilføjer en sofistikeret touch til bordet og giver dig mulighed for at vise dine enheder på en stilfuld og moderne måde.

Det tidløse design på dette hi-fi- og TV-bord gør det muligt at integrere det problemfrit i enhver indretning, uanset om din stil er moderne, minimalistisk eller klassisk. Den skjulte kabelføring hjælper med at holde dine ledninger pænt organiseret og skjulte, hvilket skaber et rent og ryddeligt udseende i din stue.

Med dimensioner på ca. 70 cm i højden, 60 cm i bredden og 41 cm i dybden er dette bord kompakt nok til at passe ind i mindre rum, samtidig med at det stadig giver tilstrækkelig opbevaringsplads til alle dine elektroniske apparater.

VCM NORDIC Folas hi-fi og TV-bord er ikke bare et funktionelt møbel, det er også et smukt designelement, der vil tilføre elegance og stil til dit hjem. Giv dit underholdningsområde et løft med dette imponerende bord, der kombinerer æstetik med praktisk anvendelighed på en perfekt måde. Er du klar til at forvandle dit rum med dette fantastiske hi-fi og TV-bord? Bestil det i dag og oplev, hvordan det kan forbedre dit hjem på en elegant måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VCM NORDIC Folas Hi-fi og TV-bord, m. 2 glashylder og hjul – sort træ (60×41)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.