Tv Borde

VCM NORDIC Folas Hi-fi og TV-bord, m. 2 glashylder og hjul – grå træ (60×41)

VCM NORDIC Folas Hi-fi og TV-bord, m. 2 glashylder og hjul – grå træ (60×41)

1,799.00 kr.

Optimer din opbevaring med stil med VCM NORDIC Folas Hi-fi og TV-bord. Elegant, praktisk og mobil – perfekt til din hjemmeunderholdning.

Varenummer 6722602108468979 Kategori

Beskrivelse

VCM NORDIC Folas Hi-fi og TV-bord er et møbel, der skiller sig ud med sit elegante og moderne design, samtidig med at det tilbyder praktisk opbevaringsplads til dit tv og hi-fi udstyr. Med to glashylder og skjult kabelføring kan du holde dit underholdningssystem organiseret og stilfuldt.

Dette møbel er ikke bare funktionelt, det er også smukt at se på. Den grå træfinish tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum, mens glashylderne giver en luftig fornemmelse og bidrager til et slankt og stilfuldt udseende.

Med dimensioner på ca. 70 cm i højden, 60 cm i bredden og 41 cm i dybden passer dette TV- og hi-fi-bord perfekt til de fleste stuer. De praktiske hjul gør det nemt at flytte rundt på bordet efter behov, så du kan tilpasse din indretning efter dine ønsker.

Skab en elegant og organiseret underholdningszone med VCM NORDIC Folas Hi-fi og TV-bord. Dette møbel kombinerer funktionalitet med stil på en måde, der vil forbedre dit hjem og løfte din underholdningsoplevelse til et nyt niveau. Lad dette TV- og hi-fi-bord være det statement piece, der fuldender din stueindretning og efterlader dine gæster imponerede.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VCM NORDIC Folas Hi-fi og TV-bord, m. 2 glashylder og hjul – grå træ (60×41)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.