Tv Borde

VCM NORDIC Balanisa TV-bord, m. 5 åbne rum – hvid træ (90×36)

VCM NORDIC Balanisa TV-bord, m. 5 åbne rum – hvid træ (90×36)

1,609.00 kr.

Optimér din stue med stilfulde VCM NORDIC Balanisa TV-bord med 5 åbne rum i hvidt træ – perfekt til opbevaring og enkel elegance.

Varenummer 6722602108469047 Kategori

Beskrivelse

VCM NORDIC Balanisa TV-bord er den perfekte kombination af funktionalitet og stil. Med sit stilfulde hvide trædesign og minimalistiske look vil dette TV-bord passe perfekt ind i enhver moderne indretning.

Med hele fem åbne rum giver dette TV-bord masser af opbevaringsplads til dine tv-enheder, spillekonsoller, film og meget mere. Det øverste rum er specielt designet til at give plads til en soundbar, så du kan skabe en biografoplevelse derhjemme.

Med sine dimensioner på ca. h. 59 x b. 90 x d. 36 cm passer dette TV-bord til de fleste tv-størrelser og rumkonfigurationer. Den holdbare konstruktion sikrer, at dit TV-bord vil være en pålidelig og stilfuld tilføjelse til dit hjem i mange år fremover.

VCM NORDIC Balanisa TV-bord er ikke bare et praktisk opbevaringsmøbel, det er også en smuk og elegant tilføjelse til dit hjem. Lad dette TV-bord være det perfekte samlingspunkt i din stue, hvor du kan samle familie og venner til hyggelige film- og spilaftener.

Med VCM NORDIC Balanisa TV-bord investerer du ikke kun i et møbel, du investerer i et stykke tidløs design og funktionalitet, der vil berige dit hjem i mange år fremover. Giv dit hjem den opgradering, det fortjener, med dette smukke og praktiske TV-bord fra VCM NORDIC.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VCM NORDIC Balanisa TV-bord, m. 5 åbne rum – hvid træ (90×36)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.