Tv Borde

VCM NORDIC Arila XL TV-bord, m. 1 låge og 4 rum – hvid træ (115×40)

VCM NORDIC Arila XL TV-bord, m. 1 låge og 4 rum – hvid træ (115×40)

1,489.00 kr.

VCM NORDIC Arila XL TV-bordet kombinerer stil og funktion med elegant design, praktisk opbevaringsplads og holdbar kvalitet. Perfekt til din stue.

Varenummer 6722602108469019 Kategori

Beskrivelse

VCM NORDIC Arila XL TV-bord i hvid træ er det ultimative møbel til din stue. Med sit elegante og tidløse design vil dette TV-bord ikke bare fungere som en praktisk opbevaringsløsning, men også som et stilfuldt element i din indretning.

Det imponerende TV-bord har en stor hængslet dør, der åbner op til to rum, perfekte til at gemme elektronik eller andre små genstande af vejen. Udover dette har TV-bordet også to åbne rum, der nemt kan rumme dit lydudstyr eller dekorationer, der kan være med til at give din stue personlighed.

Med målene ca. h. 39 x b. 115 x d. 40 cm er dette TV-bord både rummeligt og kompakt, hvilket gør det ideelt til mindre stuer eller rum, hvor pladsen er en faktor.

VCM NORDIC Arila XL TV-bordet er ikke bare et smukt møbel – det er også et solidt og velkonstrueret stykke håndværk. Den hvide træfinish tilføjer et frisk pust til din indretning og skaber en lys og luftig atmosfære i rummet.

Dette TV-bord er ikke bare en opbevaringsløsning – det er et statement piece, der viser din sans for stil og æstetik. Skab en rumlig og stilfuld stue med VCM NORDIC Arila XL TV-bordet i hvid træ og lad det blive omdrejningspunktet for dine TV-aftener og hyggestunder derhjemme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VCM NORDIC Arila XL TV-bord, m. 1 låge og 4 rum – hvid træ (115×40)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.