Tv Borde

VCM NORDIC Arila XL TV-bord, m. 1 låge og 4 rum – hvid og natur træ (115×40)

VCM NORDIC Arila XL TV-bord, m. 1 låge og 4 rum – hvid og natur træ (115×40)

1,639.00 kr.

Forkæl dit hjem med VCM NORDIC Arila XL TV-bord. Elegant design, praktisk opbevaring og holdbart træ gør det perfekt til dine behov.

Varenummer 6722602108469020 Kategori

Beskrivelse

Det smukke og funktionelle VCM NORDIC Arila XL TV-bord vil forvandle dit hjem og give dig en elegant og praktisk løsning til din underholdningsenheder. Med et tidløst design i hvidt og naturtræ passer dette TV-bord perfekt ind i enhver stueindretning og tilføjer et strejf af skandinavisk elegance.

Det rummelige TV-bord har en stor hængslet dør, som åbner op til to separate rum, perfekte til opbevaring af medieenheder eller andre elektroniske apparater. Derudover har TV-bordet to åbne rum, ideelle til opbevaring af DVDs, bøger eller dekorationer. Du vil have rigeligt med plads til at organisere og vise dine ejendele på en smuk og ordnet måde.

VCM NORDIC Arila XL TV-bord er skabt med fokus på solidt håndværk og holdbarhed, hvilket sikrer, at det vil være en pålidelig og stilfuld tilføjelse til dit hjem i mange år fremover. Målene på ca. H 39 x B 115 x D 40 cm giver nok plads til de fleste TV-størrelser og andet tilbehør.

Bring elegance, funktionalitet og skandinavisk flair ind i dit hjem med VCM NORDIC Arila XL TV-bordet. Lad det være midtpunktet i din stue og nyd en mere organiseret og stilfuld indretning, der indbyder til hygge og afslapning. Giv dit hjem det tv-bord det fortjener og oplev en forbedring i din hverdag med dette enestående møbel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VCM NORDIC Arila XL TV-bord, m. 1 låge og 4 rum – hvid og natur træ (115×40)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.