Tv Borde

VCM NORDIC Arila L TV-bord, m. 1 låge og 4 rum – hvid træ (95×40)

VCM NORDIC Arila L TV-bord, m. 1 låge og 4 rum – hvid træ (95×40)

1,419.00 kr.

Opgrader din stue med det elegante VCM NORDIC Arila L TV-bord. Med stilfuldt design, praktisk opbevaring og holdbarhed i fokus.

Varenummer 6722602108469016 Kategori

Beskrivelse

VCM NORDIC Arila L TV-bord i hvid træ er det perfekte møbel til at tilføje stil og funktionalitet til dit hjem. Med et tidløst design og et solidt håndværk er dette TV-bord en ideel løsning til at organisere dit underholdningssystem på en elegant måde.

Denne smukke TV-bænk har en stor hængslet dør, som åbner op til to rum, perfekte til opbevaring af diverse elektronik og medieenheder. Derudover har den to åbne rum, som giver dig mulighed for at vise dine dekorative genstande eller opbevare ekstra tilbehør.

Målende ca. 39 cm i højden, 95 cm i bredden og 40 cm i dybden, tilbyder dette TV-bord rigelig plads til at rumme din TV-skærm samt alt tilbehør, du måtte have. Den elegante hvide træfinish tilføjer et friskt og moderne touch til ethvert rum og vil helt sikkert være et stilfuldt og funktionelt tilføjelse til din stue.

Skab en hyggelig og organiseret atmosfære i dit hjem med VCM NORDIC Arila L TV-bord. Lad dette smukt designede møbel være midtpunktet i dit underholdningsområde og nyd både dets æstetik og funktionalitet i mange år fremover. Opgrader din hjemmeindretning med dette elegante TV-bord i dag og oplev en ny dimension af stil og bekvemmelighed i dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VCM NORDIC Arila L TV-bord, m. 1 låge og 4 rum – hvid træ (95×40)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.