Tv Borde

VCM NORDIC Arila L TV-bord, m. 1 låge og 4 rum – hvid og natur træ (95×40)

VCM NORDIC Arila L TV-bord, m. 1 låge og 4 rum – hvid og natur træ (95×40)

1,419.00 kr.

Opbevar elegant med VCM NORDIC Arila TV-bord i hvid og natur træ. Unikt design med praktisk opbevaring i skandinavisk stil.

Varenummer 6722602108469017 Kategori

Beskrivelse

Arila L TV-bord fra VCM NORDIC er mere end bare et møbel; det er en inviterende tilføjelse til dit hjem, der kombinerer funktionalitet med stil. Med sit tidløse design i hvidt og naturtræ udstråler dette tv-bord elegance og enkelhed.

Med en stor hængslet dør og fire rum giver Arila L TV-bordet dig rigeligt med opbevaringsplads til al din tv-udstyr og mere. De to åbne rum er perfekte til dvd-afspillere, spillekonsoller eller dekorationer, mens det lukkede rum holder ledninger og fjernbetjeninger pænt organiseret og gemt væk.

Arila L TV-bordet er ikke blot en smuk tilføjelse til din stue, det er også solidt og holdbart håndværk. Lavet af kvalitetsmaterialer, kan du være sikker på, at dette møbel vil holde i mange år og bibeholde sit flotte udseende.

Med målene 39 cm i højden, 95 cm i bredden og 40 cm i dybden passer Arila L TV-bordet perfekt til de fleste stuer og skaber en hyggelig atmosfære omkring dit tv-område. Lad dette elegante tv-bord blive omdrejningspunktet i dit hjem og skab et rum, hvor du og din familie kan samles og nyde kvalitetstid sammen.

VCM NORDIC Arila L TV-bordet er ikke bare et møbel, det er en investering i dit hjem og din livsstil. Lad dette smukke og praktiske tv-bord forvandle din stue og skabe et rum, hvor komfort og stil forenes på smukkeste vis. Gør dit hjem til et sted, hvor du elsker at være, med Arila L TV-bordet fra VCM NORDIC.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VCM NORDIC Arila L TV-bord, m. 1 låge og 4 rum – hvid og natur træ (95×40)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.