Tv Borde

Væghængt tv-bord 120x30x30 cm konstrueret træ røget egetræ

Væghængt tv-bord 120x30x30 cm konstrueret træ røget egetræ

304.00 kr.

Oplev den elegante og pladsbesparende æstetik med vores væghængte tv-bord i røget egetræ. Perfekt til moderne hjem. Bestil nu.

Varenummer 11936800088135854 Kategorier ,

Beskrivelse

Drømmer du om en stilfuld og praktisk løsning til dit tv-område? Så er dette væghængte tv-bord i røget egetræ det perfekte valg for dig. Med sin elegante konstruktion af solidt træ og smukke finish vil dette tv-bord være et centralt element i din boligindretning.

Med dimensionerne 120x30x30 cm passer dette tv-bord perfekt til de fleste tv-størrelser, samtidig med at det ikke optager unødig plads i rummet. Den væghængte konstruktion giver dig mulighed for nemt at montere bordet på væggen, hvilket skaber en luftig og elegant fornemmelse i rummet.

Tv-bordet er designet med to rum, hvilket giver dig rigelig opbevaringsplads til dine magasiner, dvd’er, fjernbetjeninger og andre småting. På den måde kan du holde dit tv-område ryddeligt og organiseret, samtidig med at du har alt lige ved hånden, når du har brug for det.

Det røgede egetræ tilføjer en varm og luksuriøs atmosfære til dit hjem og bidrager til en hyggelig og indbydende stemning. Den fine håndværk og nøje udvalgte materialer garanterer en holdbar og langtidsholdbar løsning, som du vil have glæde af i mange år fremover.

Forkæl dig selv med et tv-møbel, der både er funktionelt og smukt at se på. Med dette væghængte tv-bord i røget egetræ kan du skabe en stilfuld og harmonisk atmosfære i dit hjem, som både du og dine gæster vil elske. Gør dit tv-område til et æstetisk og funktionelt samlingspunkt med dette elegante tv-bord.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Væghængt tv-bord 120x30x30 cm konstrueret træ røget egetræ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.