Tv Borde

Plush TV-bord, m. 3 låger – glas og sort metal (132×40,3)

Plush TV-bord, m. 3 låger – glas og sort metal (132×40,3)

1,779.00 kr.

Opdag den perfekte kombination af stil og funktion med vores Plush TV-bord. Fremstillet af glas og sort metal, med 3 rummelige låger.

Varenummer 6722600202346185 Kategori

Beskrivelse

Dette elegante og stilfulde Plush TV-bord er en perfekt tilføjelse til ethvert moderne hjem. Med sit enkle og tidløse design i sort metal og glas udstråler dette TV-bord en aura af elegance og luksus.

Med sine tre rummelige låger, der let åbnes og lukkes med gyldne håndtag, giver dette TV-bord masser af opbevaringsplads til dine elektronikkomponenter, dvd’er, fjernbetjeninger og andre nødvendige ting, der skal holdes organiseret og uden for syne.

Det praktiske hul i bagbeklædningen giver mulighed for nem styring og skjuling af ledninger, så du kan holde din underholdningsenhed pænt arrangeret og fri for kabelforvirring.

Med dimensionerne 132×40,3 cm passer dette TV-bord perfekt til de fleste størrelser af fladskærms-tv og vil blive et smukt centralt element i din stue eller underholdningsrum. Den holdbare konstruktion sikrer, at dette TV-bord vil holde i mange år og stadig se godt ud.

Giv dit hjem et strejf af elegance og funktionalitet med dette smukt designede Plush TV-bord. Skab et stilfuldt og organiseret rum til dine underholdningsbehov med dette moderne og sofistikerede møbel, der vil imponere dine gæster og give dig glæde i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Plush TV-bord, m. 3 låger – glas og sort metal (132×40,3)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.