Tv Borde

TV-bord, h. 42 x b. 70 x d. 30 cm, betongrå

TV-bord, h. 42 x b. 70 x d. 30 cm, betongrå

799.00 kr.

Få styr på dit TV-område med dette elegante TV-bord i betongrå. Skab et stilfuldt og organiseret rum med denne praktiske løsning.

Varenummer 4329100275468833 Kategori

Beskrivelse

Gør dit hjem til et stilfuldt og funktionelt rum med det moderne TV-bord i betongrå farve. Med målene h. 42 x b. 70 x d. 30 cm tilbyder dette TV-bord masser af opbevaringsplads til dit tv samt AV-enheder. Et centralt element i dette TV-bord er den elegante glashylde, der tilføjer et touch af luksus til din indretning.

Det minimalistiske design og den neutrale betongrå farve gør det let at integrere dette TV-bord i enhver indretningsstil, uanset om du foretrækker en moderne, nordisk eller industriel stil. Med i alt fire åbne rum giver dette TV-bord dig mulighed for at organisere og vise dine elektroniske enheder på en stilfuld måde.

Det holdbare materiale sikrer, at dette TV-bord ikke kun er smukt, men også funktionelt og praktisk til daglig brug. Skab et elegant og organiseret underholdningsområde i dit hjem med dette moderne TV-bord i betongrå farve. Lad dit tv stå i centrum på dette stilfulde TV-bord og nyd den organisatoriske lethed, det bringer til dit hjem.

Med VCM Expalo L TV-lowboard får du ikke kun et møbel, men et designmæssigt statement, der vil løfte dit hjem til et nyt niveau af stil og elegance. Giv dit hjem den opgradering, det fortjener, med dette smukke og funktionelle TV-bord i betongrå farve. Oplev harmonien mellem stil og funktionalitet med dette moderne og tidløse møbelstykke, der vil glæde både dig og dine gæster.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TV-bord, h. 42 x b. 70 x d. 30 cm, betongrå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.