Tv Borde

TV-bord, h. 42 x b. 70 x d. 30 cm, antracit

TV-bord, h. 42 x b. 70 x d. 30 cm, antracit

799.00 kr.

Opgrader dit hjem med vores stilfulde TV-bord i antracit. Perfekt størrelse og design til at skabe elegance i enhver stue. Bestil nu.

Varenummer 4329100275468834 Kategori

Beskrivelse

Dette elegante TV-bord i farven antracit er det perfekte møbel til dit hjemmets underholdningsområde. Med målene h. 42 x b. 70 x d. 30 cm tilbyder dette TV-bord den ideelle opbevaringsløsning til dit tv og AV-enheder. Denne smukke møbel har i alt fire åbne rum, hvilket giver dig rigeligt med plads til at organisere dine elektroniske enheder og medieudstyr.

Et af højdepunkterne ved dette TV-bord er den elegante hylde lavet af glas, der tilføjer et eksklusivt touch til møblet. Denne moderne og stilfulde detalje giver ikke kun ekstra opbevaringsplads, men tilføjer også et strejf af elegance til din stue eller TV-stue. Designet er tidløst og passer perfekt til enhver indretningsstil – fra moderne til mere klassisk.

VCM Expalo L TV-bordet er ikke bare en praktisk opbevaringsløsning, det er også et smukt og stilfuldt møbel, der vil være med til at fuldende dit rum. Med sit slanke design og robuste konstruktion er dette TV-bord en investering i kvalitet og æstetik. Skab det perfekte underholdningshjørne i dit hjem med dette fantastiske TV-bord i antracit.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TV-bord, h. 42 x b. 70 x d. 30 cm, antracit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.