Tv Borde

Tv-bord 73×35,5×47,5 cm konstrueret træ sonoma-eg

Tv-bord 73×35,5×47,5 cm konstrueret træ sonoma-eg

Original price was: 648.00 kr..Current price is: 412.00 kr..

Opgrader dit hjem med et elegant tv-bord i konstrueret træ og sonoma-eg finish. Perfekt til enhver stueoplevelse. Bestil nu.

Varenummer 11936800238532232 Kategori

Beskrivelse

Dette TV-bord i dimensionerne 73×35,5×47,5 cm er det perfekte møbel til at sætte prikken over i’et i dit hjem. Med sit moderne og stilfulde design vil dette bord ikke blot give dig et praktisk sted at placere din TV-skærm, men det vil også tilføre elegance og charme til din stue.

Bordet er fremstillet af konstrueret træ i en smuk sonoma-eg farve, hvilket giver det et naturligt og tidløst udtryk, der passer smukt ind i enhver indretning. Den glatte overflade af konstrueret træ er ikke blot stilfuld, men også yderst slidstærk, hvilket sikrer, at dette bord vil være en holdbar investering, der kan nydes i mange år fremover.

Med dimensionerne 73×35,5×47,5 cm tilbyder dette TV-bord tilstrækkelig plads til din TV-skærm samt eventuelle tilbehør som f.eks. medieafspillere, fjernbetjeninger og spiludstyr. De rummelige hylder giver dig mulighed for at organisere og opbevare dine elektroniske enheder og andre genstande på en praktisk måde.

Udover sin funktionalitet og æstetiske appel er dette tv-bord også utrolig let at samle og vedligeholde. Med en tør klud kan du nemt rengøre og holde bordet fri for støv og snavs, hvilket sikrer, at det forbliver i optimal stand i lang tid.

Så hvis du leder efter et stilfuldt, holdbart og funktionelt TV-bord til dit hjem, så er dette bord i konstrueret træ sonoma-eg et oplagt valg. Lad det blive det centrale punkt i din stue og nyd dets skønhed og praktiske egenskaber hver dag. Gør dit hjem til din egen personlige oase med dette elegante TV-bord.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tv-bord 73×35,5×47,5 cm konstrueret træ sonoma-eg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.