Tv Borde

Tv-bord 104x35x50 cm konstrueret træ hvid

Tv-bord 104x35x50 cm konstrueret træ hvid

Original price was: 894.00 kr..Current price is: 548.00 kr..

Opgrader din stue med vores elegante 104x35x50 cm hvide tv-bord. Konstrueret i holdbart træ, tilbyder dette bord funktionelt design og stil til din underholdning.

Varenummer 11936800280112428 Kategori

Beskrivelse

Dette elegante tv-bord i konstrueret træ vil være det perfekte tilføjelse til dit hjem. Med sine mål på 104x35x50 cm har det den ideelle størrelse til at rumme din tv-skærm samt diverse elektronik og medieenheder. Den hvide finish giver et friskt og moderne udtryk, der vil passe godt til enhver indretning.

Tv-bordet er ikke blot et stilfuldt møbel, men det er også praktisk med rigelig opbevaringsplads. De åbne hylder og skuffe giver mulighed for at organisere og opbevare dine ting på en overskuelig måde. Nu kan du nemt holde styr på fjernbetjeninger, dvd’er, bøger og meget mere uden at rode.

Konstrueret træmateriale sikrer, at tv-bordet er solidt og holdbart, så det vil kunne holde i mange år fremover. Den glatte overflade er let at rengøre og modstår fugt, hvilket gør det ideelt til både stuen og soveværelset. Du kan være sikker på, at dette tv-bord vil være et pålideligt og stilfuldt møbel i dit hjem.

Skab en hyggelig og funktionel atmosfære i dit hjem med dette smukke tv-bord i hvid konstrueret træ. Lad det være det centrale møbel i dit underholdningsområde og nyd den praktiske opbevaringsløsning og den stilfulde æstetik, det bringer til rummet. Gør dit hjem endnu mere indbydende med dette tv-bord – et møbel, der ikke kun er vakkert, men også praktisk og holdbart.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tv-bord 104x35x50 cm konstrueret træ hvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.