Tv Borde

Tv-bord 103,5x30x50 cm konstrueret træ røget egetræsfarve

Tv-bord 103,5x30x50 cm konstrueret træ røget egetræsfarve

Original price was: 648.00 kr..Current price is: 396.00 kr..

Opgrader dit hjem med vores elegante tv-bord i røget egetræsfarve. Holdbart konstrueret med moderne design. Perfekt pasform til ethvert rum.

Varenummer 11936800280112398 Kategori

Beskrivelse

Dette tv-bord i smukt røget egetræsfarve bringer en luksuriøs og elegant stemning til ethvert rum i dit hjem. Med målene 103,5x30x50 cm passer dette bord perfekt til de fleste tv-størrelser og indretninger. Det konstruerede træ giver en fornemmelse af ægthed og håndværk, der vil blive beundret af alle, der træder ind i rummet.

Det unikke design kombinerer funktionalitet og stil på en smuk måde. Bordet har rigelig opbevaringsplads, så du kan holde styr på dine elektroniske enheder, fjernbetjeninger og andre småting uden at gå på kompromis med æstetikken. Den røgede egetræsfarve tilføjer varme og karakter til din indretning og skaber en hyggelig atmosfære, som inviterer til afslapning og hygge.

Det er ikke kun udseendet, der imponerer ved dette tv-bord. Den konstruerede trækonstruktion sikrer en solid og pålidelig base til dit tv og alle dets tilbehør. Med en glat overflade, der er nem at rengøre og vedligeholde, vil dette tv-bord forblive smukt i mange år fremover.

Lad dette tv-bord i røget egetræsfarve blive det centrale element i dit hjem, hvor du og dine nærmeste kan samles og nyde kvalitetstid sammen. Skab en indbydende og stilfuld atmosfære med dette elegante møbel, der kombinerer funktionalitet med skønhed på en enestående måde. Giv dit hjem et løft med dette tv-bord, der udstråler klasse og kvalitet i hver eneste detalje.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tv-bord 103,5x30x50 cm konstrueret træ røget egetræsfarve”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.