Tv Borde

Tv-bord 100x35x50 cm konstrueret træ røget egetræsfarve

Tv-bord 100x35x50 cm konstrueret træ røget egetræsfarve

Original price was: 874.00 kr..Current price is: 524.00 kr..

Opgrader din stue med vores elegante tv-bord i røget egetræsfarve. Skab en sofistikeret atmosfære med stil.

Varenummer 11936800238533086 Kategorier ,

Beskrivelse

Et smukt hjem fortjener smukke møbler, og dette tv-bord i røget egetræsfarve er ingen undtagelse. Med sine dimensioner på 100 x 35 x 50 cm passer det perfekt til de fleste stuer og skaber en harmonisk atmosfære i rummet.

Det konstruerede træ giver tv-bordet en robusthed og holdbarhed, der sikrer, at det vil være en værdsat del af din indretning i mange år fremover. Den glatte overflade og elegante design skaber en luksuriøs følelse i rummet, og den røgede egetræsfarve tilføjer et tidløst element til møblet.

Med sin praktiske størrelse tilbyder tv-bordet tilstrækkelig plads til din tv-skærm, medieenheder og dekorative genstande. Du kan organisere dine kabler og elektronik nemt og stilfuldt med de rummelige hylder og skuffer.

Tv-bordet er ikke bare et funktionelt møbel, det er også en smuk tilføjelse til din boligindretning, der vil imponere dine gæster og give dig glæde hver gang, du ser på det. Skab en hyggelig og stilfuld atmosfære i dit hjem med dette elegante tv-bord i røget egetræsfarve.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tv-bord 100x35x50 cm konstrueret træ røget egetræsfarve”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.