Tv Borde

TENZO Lipp TV-bord, m. 2 låger og 2 hylder – cotton hvid spånplade og sort metal

TENZO Lipp TV-bord, m. 2 låger og 2 hylder – cotton hvid spånplade og sort metal

3,599.00 kr.

Forny dit hjem med det elegante TENZO Lipp TV-bord i cotton hvid spånplade og sort metal. Ideelt til moderne indretning.

Varenummer 6722600202450602 Kategori

Beskrivelse

Forny dit hjem med elegance og stil med dette smukke TENZO Lipp TV-bord. Dette elegante møbelstykke kombinerer funktionalitet med et tidløst skandinavisk design, der vil tilføre dit hjem et strejf af modernitet og luksus.

Lad dig fortrylle af det rene og minimalistiske udseende i cotton hvid spånplade, der skaber en lys og luftig stemning i rummet. De kontrasterende ben i sort metal tilføjer en sofistikeret touch, der understreger møblets elegance og holdbarhed.

Med to rummelige soft close-låger og to hylder giver dette TV-bord dig rigeligt opbevaringsplads til dine medieenheder, fjernbetjeninger og andre småting. Den intelligente bagbeklædning med hul gør det nemt at organisere og skjule ledninger, hvilket giver et rent og ryddeligt udtryk i din stue.

Uanset om du nyder en hyggelig filmaften derhjemme eller ønsker en stilfuld opbevaringsløsning, så vil dette TENZO Lipp TV-bord opfylde dine behov med stil og funktion. Lad dit hjem skinne med en subtil elegance og praktisk opbevaring – invester i dette smukke TV-bord i dag og oplev den ultimative kombination af design og funktionalitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TENZO Lipp TV-bord, m. 2 låger og 2 hylder – cotton hvid spånplade og sort metal”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.