Tv Borde

STEENS Soma TV-bord, m. 3 låger – espresso/sort MDF/fyrretræ (149,9×41,2)

STEENS Soma TV-bord, m. 3 låger – espresso/sort MDF/fyrretræ (149,9×41,2)

3,159.00 kr.

Opgrader din stue med STEENS Soma TV-bord. Elegance møder funktionalitet i dette stilfulde design. Fremstillet af kvalitetsmaterialer.

Varenummer 6722600202378922 Kategorier ,

Beskrivelse

STEENS Soma TV-bord er et smukt og stilfuldt møbel, der vil tilføre dit hjem en elegant nordisk touch. Designet af den anerkendte danske designer Morten Georgsen, udstråler dette TV-bord både funktionalitet og æstetik.

Det smukke espresso og sorte farvesammensætning skaber en moderne og tidløs atmosfære i dit rum. Det er lavet af høj kvalitet MDF og fyrretræ, der giver et solidt og holdbart møbel, som du vil kunne nyde i mange år fremover.

Med tre rummelige låger, der har en smuk rillet overflade, får du ikke kun opbevaringsplads til dine elektroniske enheder, men også mulighed for at gemme ting af vejen og holde det hele pænt og ryddeligt. Den praktiske størrelse på 149,9×41,2 cm gør dette TV-bord ideelt til både små og store rum.

Uanset om du er til hyggelige filmaftener, spændende seriemaraton eller bare ønsker at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem, så vil dette STEENS Soma TV-bord være det perfekte valg. Lad det være det centrale element i din stue og lad det bidrage til en afslappet og stilfuld indretning, der fortæller din personlige historie.

Invester i kvalitet, stil og funktion med dette STEENS Soma TV-bord, og skab dit eget elegante og tidløse rum, hvor du og dine nærmeste kan nyde mange hyggelige stunder sammen. Giv dit hjem det, fortjener – giv det et TV-bord, der ikke kun er et møbel, men en oplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “STEENS Soma TV-bord, m. 3 låger – espresso/sort MDF/fyrretræ (149,9×41,2)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.