Tv Borde

LAFORMA Rasha TV-bord, m. 3 låger – natur egefinér og natur eg (160×45)

LAFORMA Rasha TV-bord, m. 3 låger – natur egefinér og natur eg (160×45)

5,479.00 kr.

Opgrader dit stue med det elegante LAFORMA Rasha TV-bord i ægte egefinér. Med 3 rummelige låger og stilfuldt design.

Varenummer 6722600200300817 Kategori

Beskrivelse

LAFORMA Rasha TV-bordet er en sand perle i enhver stue med sit elegante design og praktiske funktioner. Fremstillet af smukt naturfarvet egefinér med buede kanter, tilføjer dette bord en sofistikeret elegance til dit hjem. De fine ben i naturfarvet eg tilføjer en varm og naturlig touch, der harmonerer perfekt med det moderne design.

Med tre soft close låger kan du nemt opbevare dine elektroniske enheder, fjernbetjeninger og diverse medieudstyr på en stilfuld og organiseret måde. Bordets hul i bagbeklædningen gør desuden det nemt at føre ledninger og kabler igennem, så du undgår rod og bevarer det pæne udseende.

Med en generøs størrelse på 160×45 cm tilbyder dette TV-bord rigeligt med plads til din fladskærm, dekorative genstande og hvad end du ellers måtte ønske at vise frem. Den holdbare konstruktion og kvalitetsmaterialer sikrer desuden, at bordet vil fortsætte med at være en pålidelig og stilfuld del af dit hjem i mange år fremover.

LAFORMA Rasha TV-bordet kombinerer æstetik og funktionalitet på smukkeste vis og er det ideelle valg for dig, der ønsker et TV-bord, der skiller sig ud fra mængden og samtidig opfylder alle dine behov for opbevaring og stil. Gør dit hjem endnu mere indbydende med dette eksklusive TV-bord fra Laforma og oplev, hvordan det kan forvandle din stue til et sandt oase af elegante designelementer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LAFORMA Rasha TV-bord, m. 3 låger – natur egefinér og natur eg (160×45)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.