Tv Borde

Calvi, TV-bord, Egetræ by Unique Furniture (H: 50 cm. x B: 43 cm. x L: 160 cm., Natur)

Calvi, TV-bord, Egetræ by Unique Furniture (H: 50 cm. x B: 43 cm. x L: 160 cm., Natur)

3,649.00 kr.

Opgrader din stue med Calvi TV-bordet i elegant egetræ fra Unique Furniture. Skab et stilfuldt og funktionelt rum med dette unikke møbel.

Varenummer 3827200836469502 Kategori

Beskrivelse

Calvi TV-bordet fra Unique Furniture er et kunstværk af smukt håndværk og tidløs elegance. Med sine mål på H: 50 cm, B: 43 cm og L: 160 cm tilbyder dette TV-bord den perfekte ramme til dit underholdningssystem.

Det smukke egetræ i den lyse naturfarve kombineret med den elegante, sorte malet mdf skaber en harmonisk kontrast, der vil tilføre elegance og stil til ethvert rum.

Calvi TV-bordet er ikke kun et praktisk og funktionelt møbel, men også en smuk dekoration i sig selv. Det minimalistiske design og den fine finish gør det til et tidløst møbel, der vil holde i mange år fremover.

Med en rummelig låge til opbevaring har du mulighed for at gemme vækrod hverdagens roderi og holde dit rum organiseret og ryddeligt.

Investér i Calvi TV-bordet og tilføj en touch af luksus og elegance til din stue. Lad dette smukke møbel være det centrale punkt i din indretning og skab et rum, hvor stil og funktionalitet forenes på smukkeste vis.

Tag skridtet mod en smuk og velorganiseret stue med Calvi TV-bordet fra Unique Furniture. Et møbel, der ikke kun er en opbevaringsløsning, men også en dekoration i sig selv. Giv dit hjem den opmærksomhed det fortjener med dette elegante TV-bord.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Calvi, TV-bord, Egetræ by Unique Furniture (H: 50 cm. x B: 43 cm. x L: 160 cm., Natur)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.