Tv Borde

Tv-bord 80x35x40,5 cm massivt fyrretræ gyldenbrun

Tv-bord 80x35x40,5 cm massivt fyrretræ gyldenbrun

Original price was: 784.00 kr..Current price is: 430.00 kr..

Få en tidløs og elegant opbevaringsløsning med vores Tv-bord i massivt fyrretræ. Skab hygge og stil i dit hjem.

Varenummer 11936800165039743 Kategorier ,

Beskrivelse

Dette tv-bord i målene 80x35x40,5 cm er en sand perle i enhver stue. Med sit smukke og robuste design tilfører dette bord både stil og funktionalitet til dit hjem. Udformet i massivt fyrretræ i en varm gyldenbrun farve, emmer dette tv-bord af kvalitet og håndværk.

Det smukke fyrretræ tilfører en naturlig og rustik charme til rummet, samtidig med at det skaber en varm og indbydende atmosfære. De lige åremønstre og knuderne i træet tilføjer karakter til bordets udseende og gør hvert enkelt stykke unikt.

Med et praktisk design og ideel størrelse passer dette tv-bord perfekt til de fleste stueindretninger. Du kan nemt placere din tv-skærm ovenpå bordet og have plads til dine medieenheder, fjernbetjening og andre småting i de rummelige skuffer og hylder.

Lad dette tv-bord blive det centrale element i dit hjem og skab en hyggelig atmosfære, hvor du kan nyde dine yndlingsfilm og tv-programmer i stil og komfort. Med et tv-bord af denne kvalitet vil du med garanti få glæde af det i mange år fremover og skabe smukke minder i dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tv-bord 80x35x40,5 cm massivt fyrretræ gyldenbrun”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.